Huurreglementen :

 

Alle woningen , appartementen of kamers bevinden zich in de baai van Supetarska Draga en Gonar.

Ze bevinden zich allen  op een 5 tot 100 meter van de zee.  

Voor de planning of het boeken van een woning kan u ons altijd een email sturen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

                                                                  

 

De woningen zijn te huur van dag tot dag (geen verplichte aankomst of vertrekdag). Op de dag van aankomst mag men de woning betrekken vanaf 13.00 uur. Op de dag van vertrek moet men de woning verlaten voor 10.00 uur, bij een later vertrek kan de eigenaar U een extra dag aanrekenen.

 

 

De resterende som moet men betalen de dag van aankomst in euro  aan de eigenaar . In geen enkel geval wordt er iets terugbetaald bij eventueel vroegtijdig vertrek.

 

 

De aanbetaling is ongeveer 33 % van de totale som . Bij annulering met een  ernstige reden van de geboekte vakantie tot 2 maanden voorafgaand van de aankomst dag  zal de borg worden teruggegeven  worden minus 25%. Bij afzegging erna  vervalt de aanbetaling.

 

 

Lakens worden steeds elke week verschoont . Handdoeken en keukenhanddoek worden elke 3 dagen verschoont. Strandbadlakens moet u steeds zelf meebrengen .

 

 

 

In Pension Pivac worden de lakens elke week  gratis gewisseld , handdoeken elke dag of indien u ze nog een dagje wil gebruiken laat je ze gewoon aan het haakje hangen .

 

 

Er is een bedrag aangerekend voor de  eindreiniging in alle appartementen , woningen en studio's . Welk dit bedrag is staat in elke huisbeschrijving . 

 

 

 

Huisdieren mag men enkel meebrengen mits toelating van de eigenaar , gelieve de dieren niet mee te nemen op de bedden. Gelieve kakzakjes mee te nemen en de behoefte van uw huisdier daarna in een vuilbak te deponeren. Op elke huisbeschrijving kan je zie of  er huisdieren welkom zijn. Er is een huisdieren taks te betalen van € 10 per dier en per nacht .

Het staat huurder vrij om gratis gebruik te maken van de aanlegboeien van de gehuurde accommodatie. De aanlegsteigers van  Antonio , Marot Luka , Marot Karlo , Gurman zijn tegen betaling . 

 

Bij beschadiging van iets in of rond de woning , gelieve de eigenaar te verwittigen en men moet dit natuurlijk vergoeden.

 

De sleutel van de woning krijgt U op uw  vakantieadres .

 

De locatie van de huizen vind U terug op de plattegrond in de drop-down menu van Supetarska Draga.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok