Supetarska Draga :

Supetarska Draga kreeg zijn naam in de jaren 1100 naar de Abdij van De Heilige Petrus gebouwd in het vruchtbare dal. Van het klooster en de abdij is er niets meer over, enkel de kerk van de wondermooie Romeinse basiliek uit het jaar 1100. Deze kerk is de oudste kerk op het eiland Rab en één van de oudste van de Kroatische kust, de klokkentoren bevat 2 klokken, één uit het jaar 1299 (de oudste bewaarde klok van de Kroatische kust ) en een uit het jaar 1453.

Dit paradijs is verdeeld in twee oorden , aan de rechterzijde ligt Supetarska Draga Gornja. Daar is ook een jachthaven gelegen waar men terecht kan bij de technische dienst in geval van een probleem met Uw motorboot.

Marina SUPETARSKA DRAGA: 51280 Rab

tel: 051-776-268 / fax: 051-776-222 / e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Gans het jaar geopend - zeeligplaatsen: 328 - Staanplaatsen op het land: 53 - max. diepte: 3 m - Servicedienst: JA- Kraandienst: JA - Kraan: 1 -  Tankstation: NEEN - Electriciteit: JA -Water: JA - parking: JA

Als men deze weg volgt komt men in  Lopar en San Marino. Volgt men de linkerzijde van de baai dan komt men in Supetarska Draga Donja terecht. Hier komt men uit in Dumići. Op het einde van deze straat  ziet U aan de linkerzijde  ons pension - Restaurant Pivac.  

Uw boot kan je het beste te water laten aan de linkerzijde van de baai Supetarska Draga aan de gele kraan van Claudio en zijn vader Branimir . Zij zijn goedkoper en veel sneller dan in de yachthaven. Zij werken heel vakkundig en bij het terug eruit halen van uw boot reinigen ze de onderzijde van uw boot met een hogedruk. De gele kraan zie je van overal staan. Moest u bij het huis waar u huurt geen goede parking hebben voor uw trailer kan je die hier ook parkeren tegen € 1 per dag . Neem wel een slot mee van thuis om hem te beveiligen .

In de beschutte baai liggen drie eilandjes op kleine afstanden van elkaar, deze worden door de toeristen met een eigen of gehuurde boot bezocht. Hier bevinden zich vele kleine strandjes en romantische aanlegbaaien . Hier kan men picknicken, [naakt]zonnen, zwemmen, snorkelen, surfen, waterskieën en bootvaren. Daar is het zalig vertoeven  en voor de watersportliefhebbers is het een waar paradijs .

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok