• Tanja-2-1.jpg
  • Tanja-2-2.jpg
  • Tanja-2-3.jpg
  • Tanja-2-4.jpg
  • Tanja-2-5.jpg
  • Tanja-2-6.jpg

 Appartementen Tanja:


Dit zeer mooie vakantiehuis is gelegen op een rustige locatie in Gonar: Supetarska Draga cca. 20 m van zee. Er zijn 5 zeer mooie en luxueus ingerichte appartementen voor 2 tot 8 tot 5 personen en 2 kamers voor 2 of 3 personen. Je kunt ook altijd ontbijten voor € 7 per persoon. In de tuin is er een barbecue waar u entertainment kunt organiseren. Mooie ligplaatsen bevinden zich aan de voorkant van het huis. Er is gratis parkeergelegenheid aan de voorkant van het huis. De eindschoonmaak wordt gedaan door de eigenaar, daarvoor moet er € 25 worden betaalt.

 

Er is ook een duikclub (Aquasport), waar het altijd onder democratische controle kan duiken.

www.aquasport.hr

  Huisdieren zijn toegestaan ​​na goedkeuring mits de huisdierentoeslag € 5 per dier per dag is. Breng uw hond alstublieft niet op het bed en breng, indien nodig, uw dierenhoes mee.

Tanja 1: Gelijkvloers : voor 4 - 5 personen:

Keuken met woonkamer met koelkast en vriezer en elektrisch fornuis -TV en satelliet. Groot overdekt terras en tuinmeubelen -2 x 2-slaapkamer - badkamer met douche en toilet - mogelijkheid tot extra bed in de woonkamer (€ 10). Op het terras is er een prachtig uitzicht op de zee en de tuin.

Tanja 2: Gelijkvloers : voor 6 - 8 personen:

Zeer mooie open keuken met koelkast met vriezer en gasfornuis en elektriciteit - grote kamers 3 x 2 personen - 2 badkamers en douche en toilet - Ruime woonkamer met tv en satelliet - Groot terras met uitzicht op de zee en tuinmeubelen. Grill en houten meubilair in de tuin aan de voorkant van het huis. - 2 Airco's.

Tanja 3: Eerste verdieping : voor 2- 3 personen:

Mooie keuken met koelkast, vriezer, elektrisch fornuis met tv en satelliet, woonkamer - groot open terras met tuinmeubelen en prachtig uitzicht op zee - badkamer met douche en toilet - 1 x 2 persoons slaapkamer + 1 extra bed. Mogelijkheid om voor één persoon in de woonkamer te slapen. Airconditioning.

Tanja 4: Eerste verdieping : voor 4 personen:

Op de eerste verdieping is er een keuken met koelkast - vriezer - elektrisch en gasfornuis - met tv en satelliet - open terras met tuinmeubelen met uitzicht op zee - badkamer met douche en toilet - 2 x 2 persoonsslaapkamer. Airconditioning.

Tanja 5: Begane grond en eerste verdieping : voor 4 personen:

Op de begane grond is er een mooie keuken met koelkast - vriezer - elektrisch en gasfornuis met tv en satelliet - sofa - buitenterras met tuinmeubelen in de tuin - badkamer met douche en toilet. Op de eerste verdieping - 2 x 2 persoonsslaapkamer. Airconditioning.

Tanja Kamer 1: Eerste verdieping : voor 2 personen:

Tweepersoons slaapkamer met eigen badkamer met douche en toilet - klein terras.

Tanja Kamer 2: Eerste verdieping : voor 3 personen:

Slaapkamer voor 3 personen met eigen badkamer met douche en toilet - terras met tuinmeubilair.

Beschrijving:

van 1 september tot 30 juni:

Juli en augustus:

Tanja 1 - 4 - 5 

€ 74

€ 79

Tanja 2

€ 126

€ 156

Tanja 3

€ 57

€ 62

Tanja 6 : Kamer 1

€ 38

€ 42

Tanja 7: Kamer 2

€ 49

€ 53

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok